" A r b o z o r g   d i e   w e r k t ! "
 

Zoeken

    

Spreekuurlocatie Den Bosch

Nieuwe spreekuurlocatie Den Bosch


21-01-2015 - Vanaf 5 februari breiden we onze dienstverlening uit met een spreekuurlocatie in Den Bosch. Met een extra locatie van Regus Central Station kan SMS bv uitbreiden vanuit een van de meest belangrijke zakengebieden in het zuiden van Nederland.


Door midden in een van de meest belangrijke zakengebieden in het zuiden van Nederland uit te breiden met een extra spreekuurlocatie, verkleinen we de afstand met klanten en cliënten. Daardoor creëren we een extra impuls om onze groei mogelijk te maken. Naast de verbetering van ons virtuele netwerk (aansluiting op glasvezel, upgraden van hard- en software, etc.) is een uitbreiding van het netwerk aan spreekuurlocatie's ook noodzakelijk. Op deze manier kunnen we ons blijven onderscheiden in snelle en flexiebele dienstverlening.

De spreekuurlocatie in Den Bosch is - evenanls onze andere locatie's - uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor bezoekers met de auto is ook genoeg parkeermogelijkheid in en rondom het station van Den Bosch. Klanten en cliënten worden vervolgens ontvangen en aangemeld bij de bedrijfsarts door de receptiemedewerkers van Regus.

Wil u meer informatie over deze of andere locatie's, neem dan contact op met ons secretariaat:

046 - 43 61 333


Secretariaat