" A r b o z o r g   d i e   w e r k t ! "
 

Verzuim

Zoeken

    

Verzuim

Verzuim heeft vaak meerdere persoonlijke en/of organisatorische redenen. Afwezigheid op het werk hoeft niet zondermeer te duiden op een medische oorzaak. Arbeidsverzuim is een begrip dat meer omvat dan alleen ziekte. Elke werknemer kan verzuim aanvragen. Bij grotere gezondheidsproblemen of een arbeidsconflict kan dat langer duren dan gewenst.

Om langdurig verzuim te voorkomen is Senden Medical Services B.V. de aangewezen partner om de werkgever persoonlijk en op maat te ondersteunen bij het opstellen van een goed verzuimbeleid. De cultuur binnen een bedrijf speelt een belangrijke rol bij verzuim. Veel gebruiken en omgangsvormen, bewust of onbewust, kunnen als het er op aan komt leiden tot grote problemen. Goede afspraken en persoonlijke en deskundige ondersteuning op maat met werkbare adviezen en communicatie met de bedrijfsarts zijn daarbij essentiëel.

Verzuim kost de werkgever geld en brengt zelfs de continuïteit van een bedrijf in gevaar!

Senden Medical Services B.V. is dan uw partner om u persoonlijke en deskundige ondersteuning op maat te bieden met werkbare adviezen over de verzuimoplossing voor uw bedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Secretariaat