" A r b o z o r g   d i e   w e r k t ! "
 

Arbo

Zoeken

    

Arbo

Arbo is de afkorting van het woord arbeidsomstandigheden. Dat zijn de omstandigheden waaronder werk wordt verricht. Wordt er veilig, gezond en met aandacht voor welzijn van de werknemers gewerkt. Arbeidsomstandigheden (Arbo) is de verzamelnaam voor veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk (VGW). VGWM staat voor Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu.

Door te investeren in Arbo (Arbeidsomstandigheden) kunnen de medewerkers veilig, gezond, tevreden en gemotiveerd werken en levert een besparing op van de kosten voor ziekteverzuim en verzuimbegeleiding
Met de persoonlijke en deskundige ondersteuning op maat en werkbare adviezen van Senden Medical Services B.V. bent u verzekerd van de juiste instrumenten voor het beheersen van uw arbeidsomstandigheden die voort vloeien uit de arbowet.

SMS bv is gespecialiseerd in onder andere de (wettelijk verplichte) Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) en het gebruik van medische (arbo) keuringen. Werkgevers, werknemers en preventiemedewerkers kunnen bij ons terecht voor persoonlijke deskundige ondersteuning op maat en werkbare adviezen bij arbo vraagstukken, zoals het uitvoeren van de RIEtoetsen van de RIE, PAGO keuring en PMO onderzoek.

Interesse? Vraag om teruggebeld te worden of vraag een offerte aan. 

Secretariaat