" A r b o z o r g   d i e   w e r k t ! "
 

Zoeken

    

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Alles staat op één plek. Zorgconsumenten hoeven dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de zorg van hun keuze.

De website van Zorgkaart Nederland biedt u tevens de gelegenheid om uw zorgverlener en/of een zorgorganisatie (ziekenhuis, praktijk, zorgcentrum) te waarderen. Hiermee helpt u andere bezoekers die op zoek zijn naar een zorgverlener. Ook geeft u zorginstellingen en zorgverleners praktische suggesties voor het verder verbeteren van hun dienstverlening. Zorgkaart Nederland biedt u een objectief en betrouwbaar referentieplatform met betrekking tot consumentenervaringen in de gezondheidszorg. Dit geldt ook voor bedrijfsartsen en Arbo- en reïntegratiebedrijven.

Zorgkaart Nederland is een initiatief van Patiëntenfederatie NPCF. Patiëntenfederatie NPCF is een samenwerkingsverband van dertig (koepels van) patiënten- en consumentenorganisaties. De NPCF zet zich in voor betere, veilige en betaalbare zorg.

Het gemiddeld cijfer van alle Arbo- en reïntegratiebedrijven in Nederland is een 6,0.
Senden Medical Services B.V. scoort gemiddeld een 8,6!

Het gemiddeld cijfer van alle bedrijfsartsen in Nederland is een 6,7.
Bedrijfsarts Senden, M.H.M. te Sittard van SMS bv scoort gemiddeld een 8,6!

Als onderneming en bedrijfsarts in het bijzonder, zijn we natuurlijk erg trots op deze punten!
Maar het kan altijd beter!
We blijven de waarderingen op Zorgkaart Nederland met regelmaat volgen om juist ook de punten van kritiek om te zetten in verbeterpunten en onze kwaliteit op het hoogst mogelijke niveau te houden!

Het is ook belangrijk dat zoveel mogelijk mensen een waardering achterlaten op Zorgkaar Nederland, waardoor (toekomstige) klanten en cliënten een beeld kunnen krijgen van onze dienstverlening.

We nodigen u uit om ook úw waardering achter te laten op Zorgkaart Nederland. Dit kunt u doen door op het logo van Zorgkaart Nederland te klikken of via onderstaande links:

Voor de Bedrijfsarts Senden, M.H.M. te Sittard of
voor de organisatie Senden Medical Services B.V.

 

Secretariaat