" A r b o z o r g   d i e   w e r k t ! "
 

Verzuim

Zoeken

    

Verkort arbeidsdeskundig onderzoek

Een verkort arbeidsdeskundig onderzoek adviseert SMS bv uit te voeren als een werknemer 18 weken verzuimt. Het verkort arbeidsdeskundig onderzoek is een dossierstudie door de arbeidsdeskundige met als doel de werkgever en werknemer te adviseren over benutbare mogelijkheden in het kader van de terugkeer in arbeid.

Verkort arbeidsdeskundig onderzoek

Het dossier onderzoek wordt door een arbeidsdeskundige uitgevoerd bij werknemers die 18 weken verzuimen. Dit onderzoek vindt plaats in samenspraak met de bedrijfsarts en/of de casemanager. De arbeidsdeskundige beoordeelt of de mogelijkheden van een werknemer voldoende benut worden. Ook wordt gekeken of er acties mogelijk zijn die het verzuim kunnen verkorten of de schadelast van de werkgever kunnen beperken. Er wordt onderzocht of een werknemer zo snel en verantwoord mogelijk weer kan terugkeren naar het werk. Uiteraard duurzaam!

Meer informatie over langdurig verzuim?

SMS bv is specialist op het gebied van verzuim en reïntegratie. Voor meer informatie over langdurig verzuim of het maken van een afspraak neemt u contact op met SMS bv.

Secretariaat