" A r b o z o r g   d i e   w e r k t ! "
 

Verzuim

Zoeken

    

13 jaar SMS!

Senden Medical Services bestaat 13 jaar!

Alweer een jaartje ouder! Senden Medical Service bestaat al dertien jaar. Het is mede te danken aan het vertrouwen van klanten en cliënten dat we gestaag blijven groeien en ook weer deze mijlpaal mogen beleven. Het afgelopen jaar is niet makkelijk geweest met een hoop veranderingen "onder de motorkap". Dit is niet voor alle klanten ongemerkt voorbij gegaan en daarom willen wij iedereen die de afgelopen dertien jaar heeft bijgedragen aan de continuïteit van SMSbv daarvoor hartelijk danken! Vooral voor het vertrouwen, geduld en begrip!

Senden Medical Services blijft staan voor kwalitatieve (arbo-)dienstverlening, waarvoor wij ons dagelijks blijven inzetten. U krijgt Arbozorg die werkt! En daar kunt u op blijven rekenen als u voor Senden Medical Service kiest!

Ook het komend jaar zullen we ons blijven inzetten voor een service van hoge kwaliteit. De implementatie en het gebruik van Track Software is daar één voorbeeld van, hetgeen de autonomie van de klant vergroot in het bepalen, maar ook het bewaken van verzuimdossiers en/of keuringsdossiers.

Hou onze website regelmatig in de gaten, zodat u naast algemene informatie over verzuim, arbo, keuringen of vaccinaties, niks mist van de ontwikkelingen waar u mogelijk ook van kunt profiteren.

Secretariaat