" A r b o z o r g   d i e   w e r k t ! "
 

Verzuim

Zoeken

    

Nieuw systeem

          Afbeeldingsresultaat voor tracksoftware


5 oktober 2015 - Zoals eerder aangegeven is vandaag de definitieve keuze gemaakt voor een systeem dat het beste aansluit op de processen en dienstverlening van SMS. We zullen overstappen op Track Software, waarin behalve het "Track Verzuim", ook gekozen is voor aanvulling met onder andere de BA Planner. Vanaf november willen we operationeel zijn met het systeem, waarna onze klanten geleidelijk overgezet zullen worden naar Track en daar zelf mee aan de slag kunnen voor hun verzuimmeldingen registratie en planning voor consulten.


Het is dan eindelijk zover en het voelt als een hele opluchting dat nu definitief een einde gaat komen aan de toegenomen administratieve (werk-)druk binnen SMS. Voor zowel het secretariaat, maar vooral voor de arts(en) is Track Software een verademing om mee te werken. Hoewel elke verandering natuurlijk op (gewennings-) problemen zal stuiten, is de eenvoud en de "look & feel" van Track Software het meest aantrekkelijk gebleken. Ook de inrichting op de achtergrond, de slimme architectuur en de flexibiliteit waarmee aanpassingen gedaan kunnen worden is voor ons als beste bestempeld. 


De beveiliging van Track voldoet ook aan de hoogste eisen die zowel door wet- als regelgever, maar ook het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens) gesteld worden. Voor SMS is dat eigenlijk het vertrekpunt geweest in de selectie van een systeem. SMS heeft de bescherming en vertrouwelijkheid van de informatie die we behandelen van zowel werknemers als werkgevers hoog in het vaandel staan en een systeem moet daar naadloos op aansluiten. Voor minder nemen wij geen genoegen. 


Binnenkort starten we met het inrichten van het systeem voor SMS, waarna geleidelijk de uitrol en overstap zal gaan plaatsvinden, zonder dat de dienstverlening daar last van dient te ondervinden. Intern zullen we natuurlijk de oude processen parallel laten verlopen, totdat we zeker zijn dat we foutloos over zijn naar Track Software.


Via onze site zullen we de ervaringen met u delen! Wij gaan aan de slag en hopen dat u als klant en cliënt straks in de voordelen van deze grote stap met ons kunt delen!

Secretariaat